Kranniteatterin musiikkiteatteri Rauhaa & Rakkautta

Kesäteatteri esitys Park Arenalla Ti 19.7. klo 19:00!

Kranniteatterin ensi-ilta esitys Park Arenalla.
Park Hotellin Ravintolat avoinna klo 13:00 lähtien, suosittelemme pöytävarausta info@nullphtornio.fi.

Esityksen liput:

Lipun hinta 20€
Ennakkolippujen varaukset puh. 040 7185448.
Lipunmyynti jokaiseen esitykseen n. 1 tuntia ennen esityksen alkua ovelta.
Maksu: käteinen (varaathan tasarahaa), MobilePay +358 40 7185448 tai Swish +46 70 2118989.

Musiikkiteatteri Rauhaa & Rakkautta
Kranniteatteri esittää tänä kesänä iloisen musiikkiteatterin Rauhaa & Rakkautta. ”Nyt me lähetään eka kertaa oikealle kiertueelle ja meillä on vain yks esitys joka paikassa”, kertoo Kranniteatterin manageri Johanna Mattila. Esityksiä on heinäkuussa Torniossa, Kemissä, Kuivaniemellä, Rovaniemellä ja Aavasaksalla sekä sitten elokuussa Kaakamossa, Oulussa ja Suukoskella.
Tämän kesän tarinassa kylän asukkaat osallistuvat Vuoden Kylä -kilpailuun. Mutta vaikea rakkaus, muutto isompaan kylään ja jopa vääränlainen vaatetus aiheuttavat sekaannuksia. Mukana menossa myös nähdään Anne Angerian sketsihahmo ”Kälkkä”, joka tuo oman lisänsä kilpailun kulkuun. Kylällä tehdään veden laaduntestausta, jumpataan ja haaveillaan romansseista! Paljon tapahtuu kylätalolla, jossa laulu raikaa ja soitto soi!

Kylällä asuvat sisarukset Eino ja Irma sekä Heikki ja Selma, jotka kohtaavat toisiansa kylätalolla. Lisäksi kylällä asuu ihana Rauha, joka on tietenkin jokaisella mielessä! Siskot yrittävät löytää veljilleen puolisoita ja Rauha vain haaveilee suuremmista kylistä ja jopa ulkomaista. Esityksessä kuullaankin lauluissa myös ranskaa ja italiaa! Ja nähtäväksi jää, että riittääkö pieni kylä Rauhalle, löytyykö veljille rakkautta ja ehtiikö kukaan tässä kaiken kiireen keskellä edes osallistua Vuoden Kylä -kilpailuun.

Rauhaa & Rakkautta käsikirjoituksen Angeria teki valmiiksi kevään aikana. Käsikirjoituksessa hän ottaa huomioon esittäjät ja muokkaa roolihahmoa myös sen mukaan, että millaista inspiraatiota hän jokaisesta persoonasta itse ammentaa. Tämä on harvinainen konsepti ja tämmöiseen en itse kyllä ole muualla törmännyt, toteaa teatterin manageri Johanna Mattila. Täysin paikallisin voimin tämäkin produktio toteutetaan ja kyllähän met jo joulushowtaki tänne suunnittelemma, vinkkaa Mattila.

Tänä vuonna Kranniteatterin esityksessä nähdään tangolaulaja Tuomas Heinikoski, laulaja/laulunopettaja Eveliina Halme, musiikin monitoiminainen Anni Mesilaakso, virtuoosimainen pianisti Harry Wuite, manageri Johanna Mattila sekä ohjaaja/käsikirjoittaja Anne Angeria.

Sinua voisi kiinnostaa myös seuraavat tapahtumat

Majoitustarjous

Varaa romanttinen hääyö!

Lue lisää

Majoitustarjous

Golfaamaan!

Tornio-Haaparannan viheriöille!

Lue lisää

Park Bistron

Kupliva Happy Hour läpi kesän!

Lue lisää