Ravintolakokki

Park Hotel etsii nyt ammattitaitoista ja intohimolla työhönsä suhtautuvaa kokkia vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan, uudistuvan työympäristön sekä iloisen, pirteän ja reippaan räiskyvän työilmapiirin. Meillä saa asiakasta palvella ilolla, hyvällä mielellä.

Kokin työ on Park Hotellissa monipuolista ja kehittävää. Hotellin aamiaiset, Puistoravintola Ainon ja Sports Corner bar&grill keittiön toiminta ovat kokille päätehtäviä. Työtä tehdään 2 -vuorotyössä, työaikojen vaihdellessa toiminnan mukaan. Myös erilaisten yritys- ja juhlatilaisuuksien tarjottavien valmistaminen kuuluvat olennaisesti kokin työnkuvaan. Jos olet omatoiminen, kykenet toimimaan myös yksin vuorossa ja omaat työtä pelkäämättömän asenteen, laita hakemus tulemaan ja liity mukaan tiimiin.

Työssäsi saat toimia osaavan esimiehen alaisuudessa ja saat käyttöösi hyvät työsuhde-edut. Mikäli löydämme sinut pian, pääset myös osalliseksi kehittämään uudistuvan Puistoravintola Ainon toimintaa. Uudistuvan Ainon menulta tulee löytymään klassikko annoksia ja erilaisia aitoja makuja maailmalta.

Toimita meille kirjallinen hakemuksesi ansioluetteloineen sekä mahdollisesti suosittelijan yhteystiedot osoitteeseen rekry@nullphtornio.fi 12.2 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Yhteystiedot

Keittiömestari Timo Tarvainen 040 0178032
Hotellinjohtaja Heidi Ylläsjärvi 040 5398010

Jätä avoin hakemus

rekry@nullphtornio.fi

Jos olet kiinnostunut harjoittelusta Park Hotel Torniossa esimerkiksi palvelualan oppilaitoksista, olethan yhteydessä info@nullphtornio.fi