Kesätöitä tarjolla!

Meillä on tarjolla kesätöitä! Kesätyöt kesä-, heinä- ja elokuun ajalle.
Työtehtäviä:

  • Kokin työtehtävät
  • Aamiaishoitajan ja kerroshoidontyötehtäviä
  • Tarjoilijan tehtävät
  • Vastaanottovirkailijan tehtävät

Jos olet rehti ja reipas, nuori tai työelämän kokemusta rutkasti kerännyt ammattilainen, laita meille vapaamuotoinen hakemus matalalla kynnyksellä: rekry@nullphtornio.fi.

avoimet työtehtävät:

Myynti – ja markkinointikoordinaattori

Innostutko myymisestä sekä myynnin kehittämisestä ja sosiaalisen median ylläpitämisestä? Löytyykö sinulta kykyä suunnitella ja organisoida erilaisia myyntitapahtumia tai hoitaa kansainvälistä ryhmämyyntiä?
Etsimme nyt myynti- ja markkinointikoordinaattoria tukemaan myynnin kehittämistyötä. Työtehtävä sisältää myös hotelli- ja ravintola-alan työtä kuten vastaanottovirkailijan työtehtäviä. Työaika on vaihteleva, myös ilta- ja viikonloppuaikoina. Toivomme sinulla olevan kokemusta matkailualan markkinoinnista tai majoitusmyynnistä. Kielitaito vaatimus vähintään englanti ja ruotsi.
Tässä monipuolisessa työtehtävässä pääset niin myynnin perustehtäviin kuin aitiopaikalle kehittämään kansainvälistä majoitusmyyntiä, digitaalisen markkinoinnin maailmaan sekä suoraan asiakaspalvelun rajapintaan.
Työtehtävä on aluksi määräaikainen mutta jatko on mahdollinen. Jos alla oleva kuulostaa sinulta, hae pian!

• Matkailualan osaamista
• Digimarkkinoinnin taitoja
• Joustava työasenne
• Halu oppia uutta
• Hyvä kirjallinen ilmaisutaito
• Kielitaitona vähintään erinomainen englanti

CV + hakemus: rekry@nullphtornio.fi
Lisätiedot: Puh 040 5398010 / Heidi
Palkkaus sopimuksen mukaan / Aloitus sopimuksen mukaan

A la carte kokki

Etsimme ammattitaitoista a la carte kokkia. Työsuhde voi olla vakituinen/täysaikainen tai osa-aikainen/määräaikainen.

Työtehtäviin kuuluu a la carte ruokien valmistus, hotellin aamupalavuorot, lounas sekä erilaiset tapahtumat- ja kokousruokailut. Työ on hyvin monipuolista ja työaika pääsääntöisesti 05-23 välillä, vuoroja myös viikonloppuisin. Jos laadukas tekeminen ja työtä pelkäämätön asenne kuvaa sinua, hae mukaan meidän monipuoliseen osaaja joukkoon. Meillä saat työtehtäviin kattavan perehdytyksen ja hyvät työsuhde-edut.

CV + hakemus: rekry@nullphtornio.fi
Lisätiedot: Puh 040 5398010 / Heidi
Palkkaus sopimuksen mukaan / Aloitus sopimuksen mukaan

Vastaanottovirkailija

Etsimme hotellin vastaanottovirkailijaa.

Työtehtäviin kuuluu vastaanottovirkailijan työtehtävät sekä avustavasti muut hotelli- ja ravintola-alan työtehtävät. Työssäsi tarvitset joustavaa asiakaspalvelujan asennetta, taitoa hallita nopeastikin vaihtuvia tilanteita, kielitaitoa sekä digitaalisten järjestelmien hallintaa. Tämä monipuolinen matkailualan työ on varmasti mielekästä ja vaihtelevaa päivästä toiseeen. Työaika pääsääntöisesti 07-23, myös viikonloppuisin. Meillä saat työtehtäviin kattavan perehdytyksen ja hyvät työsuhde-edut.

CV + hakemus: rekry@nullphtornio.fi
Lisätiedot: Puh 040 5398010 / Heidi
Palkkaus sopimuksen mukaan / Aloitus sopimuksen mukaan