RAVINTOLAKOKKI

Park Hotel etsii nyt ammattitaitoista ja intohimolla työhönsä suhtautuvaa A la Carte kokkia. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan, uudistuvan työympäristön sekä iloisen, pirteän ja reippaan räiskyvän työilmapiirin. Meillä saa asiakasta palvella ilolla, hyvällä mielellä.

Kokin työ Park Hotellissa on monipuolista ja kehittävää. Hotellin aamiaiset, Puistoravintola Ainon ja Sports Corner bar&grill keittiön toiminta ovat kokille päätehtäviä. Työtä tehdään 2 -vuorotyössä, työaikojen vaihdellessa toiminnan mukaan. Myös erilaisten yritys- ja juhlatilaisuuksien tarjottavien valmistaminen kuuluvat olennaisesti kokin työnkuvaan. Jos olet omatoiminen, keittiötyön ammattilainen ja omaat työtä pelkäämättömän asenteen, laita hakemus tulemaan ja liity mukaan tiimiin. Palkkaus on sopimuksen mukaan ja työtehtävä osa-aikainen/määräaikainen, jatko hyvin mahdollinen.

Työssäsi saat toimia osaavan esimiehen alaisuudessa ja käyttöösi hyvät työsuhde-edut sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi ja ravintolakonsepteihin. Mikäli löydämme sinut pian, pääset myös osalliseksi kehittämään juuri uudistuneen Puistoravintola Ainon toimintaa. Uudistuvan Ainon menulta löytyy kansainvälisiä klassikkoannoksia ja erilaisia makuja maailmalta. Ruokatuotteiden valmistuksessa pyritään suosimaan laadukkaista raaka-aineista itse tehtyjä kokonaisuuksia. Rentous, kansainvälisyys, sopivasti paikallisuus ja tuoreus ovat selkeästi avainsanoja keittiön toiminnassa. Tervetuloa Park Hotellin ravintolatyöntekijöiden ammattitaitoiseen joukkoon!

Toimita meille kirjallinen hakemuksesi ansioluetteloineen sekä mahdollisesti suosittelijan yhteystiedot osoitteeseen rekry@nullphtornio.fi 20.6 mennessä. Ole nopea sillä, paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.
Yhteystiedot

Hotellinjohtaja Heidi Ylläsjärvi / 040 5398010
Keittiömestari Timo Tarvainen / 040 0178032

 

Jätä avoin hakemus

rekry@nullphtornio.fi

Jos olet kiinnostunut harjoittelusta Park Hotel Torniossa esimerkiksi palvelualan oppilaitoksista, olethan yhteydessä info@nullphtornio.fi