Hotelli- ja ravintolapäällikkö

Etsimme hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen mielenkiintoiseen ja haastavaan hotelli- ja ravintolapäällikön tehtävään Meri-Lapin alueelle.

Hotellimme on pitkän historiansa aikana säilyttänyt keskeisen asemansa majoitus- ja kokouspalvelujen tarjoajana alueella. Olemme nyt hiljattain uudistettujen ravintola- sekä huonekonseptien jälkeen viemässä toimintaamme seuraavalla tasolle, ja tähän tarvitsemme energistä ammattilaista joka saa tsempattua tiiminsä huippusuorituksiin. Saat vastuullesi kolme erilaista ravintolakonseptia (Sport bar & grill, Aino Ala-Carte, Arena) sekä lähes 250 hengen majoituskapasiteetin höystettynä monipuolisilla kokoustiloilla ja sauna-allasosastolla. Toimintamme ytimessä on erinomainen asiakaspalvelu ja rento tekemisen meininki.

Haemme ensisijaisesti henkilöä, joka uskoo jatkuvaan toiminnan kehittämiseen ja hallitsee kannustavan työskentely ilmapiirin luomisen henkilöstöllemme. Sinulla on jo esimies kokemusta ja ymmärrät myös tarpeelliset majoitus- ja ravitsemusalan liiketoiminnan tunnusluvut. Uskomme, että palvelumme jatkuvaan kehittämiseen tarvitaan jatkuvaa asiakkaan kohtaamista, joten työnkuvaasi kuuluu myös päivittäinen operatiivinen työskentely ravintoloissamme sekä hotellissamme.

Hotelli- ja ravintolapäällikön vastuulla on laajasti operatiivinen toiminta mm:

– Työnohjaus ja perehdytys
– Myynnin kehittäminen ja seuranta yhdessä myyntipäällikkömme kanssa
– Yhteistyö- ja palvelusopimusten hallinta
– Matkanjärjestäjäyhteistyö yhdessä muun myynti- ja majoitustiimin kanssa
– Majoitus- ja ravintolatilojen viihtyisyydestä sekä turvallisuudesta huolehtiminen yhdessä kerroshoidon vastaavan ja kiinteistöpäällikön kanssa
– Asiakastyytyväisyyden kehittäminen
– Palveluiden markkinointi

Tehtäväsi onnistumisen takaat:

  • Osaat luoda hyvän tiimihengen ja jaksat kannustaa työntekijäsi parhaimpaansa.
  • Sinulla sujuva englannin- ja ruotsin kielitaito. Muu kielitaito on plussaa.
  • Olemalla järjestelmällinen ja pitämällä langat käsissäsi myös kiireessä.
  • Osaat jo tai opit helposti käyttämään digitaalisia toiminnanohjausjärjestelmiä ( kassa- ja hotellivarausjärjestelmät)

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, uudistuvan työympäristön sekä pirteän ja räiskyvän työilmapiirin. Saat käyttöösi hyvät työsuhde-edut, kilpailukykyisen palkkauksen sekä mahdollisuuden vaikuttaa työhösi ja kehittää uutta.

Toimita meille kirjallinen hakemuksesi ansioluetteloineen, palkkatoiveineen sekä mahdollisesti suosittelijan yhteystiedot osoitteeseen rekry@nullphtornio.fi 6.3. mennessä. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä, joten älä aikaile vaan ole yhteydessä.

Lisätiedot ja kysymykset 3.3.2020 mennessä, Heidi Ylläsjärvi puh. 040 5398010

Jätä avoin hakemus

rekry@nullphtornio.fi

Jos olet kiinnostunut harjoittelusta Park Hotel Torniossa esimerkiksi palvelualan oppilaitoksista, olethan yhteydessä info@nullphtornio.fi