Extraajan töitä tarjolla!

Meillä on tarjolla joulusesonkiin extraajille työtehtäviä:

  • Kokki
  • Tarjoilija
  • Baarityöntekijä

Jos olet rehti ja reipas, nuori tai työelämän kokemusta rutkasti kerännyt ammattilainen, laita meille vapaamuotoinen hakemus matalalla kynnyksellä: rekry@nullphtornio.fi.

avoimet työtehtävät:

Keittiön vuoropäällikkö

Etsimme ammattitaitoista a la carte kokkia keittiön vuoropäällikön tehtäviin, tuntimäärä sovittavissa 112,5h-90h / 3vk. Tarjoamme monipuolisen mahdollisuuden kehittyä ja kehittää keittiömme toimintaa. Tule mukaan Parkin moniosaajien tiimiin!

Työn aloitus on elokuussa!

Työssä pääset vastaamaan a la carte annosten valmistuksesta, isompien juhlatilaisuuksien järjestelyistä sekä lounaan ja hotelliaamiaisen parissa työskentelemään. Työ on keittiön vuoropäällikön sijaisuus ja työssä on myös ohjausta, mahdollisia omia vastuu alueita sekä esimiesvastuuta mutta työ sopii myös uransa alussa olevalle esimiestyötä ja vastuuta hakevalle nuorelle. Työ pääsääntöisesti aamu-, päivä ja iltavuoroin klo 05:30-23:00 välillä. Jos laadukas työnjälki, jatkuva itsensä kehittäminen ja joustava työasenne kuvaa sinua – ole rohkeasti yhteydessä ja liity Park Hotellin moniosaajien tiimiin!

Tarjoamme sinulle joustavan ja iloisen työilmapiirin. Kattavan työterveyden Terveystalossa, sekä laajennetun tapaturmavakuutuksen myös vapaa-ajalle ja Smartum liikunta-ja kulttuuriedun. Palkkaus on sovittavissa kokemustason mukaan.

CV + hakemus: rekry@nullphtornio.fi
Lisätiedot: Puh 040 5398010 / Heidi
Palkkaus sopimuksen mukaan / Aloitus sopimuksen mukaan

A la carte kokki

Etsimme ammattitaitoista a la carte kokkia. Työsuhde voi olla vakituinen/täysaikainen tai osa-aikainen/määräaikainen.

Työtehtäviin kuuluu a la carte ruokien valmistus, hotellin aamupalavuorot, lounas sekä erilaiset tapahtumat- ja kokousruokailut. Työ on hyvin monipuolista ja työaika pääsääntöisesti 05-23 välillä, vuoroja myös viikonloppuisin. Jos laadukas tekeminen ja työtä pelkäämätön asenne kuvaa sinua, hae mukaan meidän monipuoliseen osaaja joukkoon. Meillä saat työtehtäviin kattavan perehdytyksen ja hyvät työsuhde-edut.

CV + hakemus: rekry@nullphtornio.fi
Lisätiedot: Puh 040 5398010 / Heidi
Palkkaus sopimuksen mukaan / Aloitus sopimuksen mukaan